GLAS BEWASSING

Schone ramen zorgen voor een nette uitstraling van uw pand. Onze ervaren glazenwassers hanteren de juiste manier voor uw object en schromen niet op hoogte te moeten werken. Iedereen kent de traditionele manier van met de hand een sopje aanbrengen op het glas en kozijn via een ladder. Wij onderscheiden ons door het gebruik van duurzame producten, zoals osmosewater. Dit is gefilterd water, waar alle mineralen en kalk zijn uitgehaald. Via een tank en pomp wordt het water door een borstel getransporteerd en geeft een streeploos resultaat.

Met dit systeem kunnen we moeilijk bereikbare plaatsen bewassen tot een hoogte van 11 meter.

Ook als dit geen optie is zijn wij gecertificeerd om onder andere gebruik te maken van hoogwerkers of gevelonderhoud installaties. Vaak is een foto van uw object al genoeg om u een prijsindicatie te geven, maar wij komen natuurlijk ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken. U kunt ons contacteren voor een eenmalige opdracht of periodiek onderhoud. Ons werkgebied is vooral in Gelderland.

BEKIJK HET VERSCHIL

Niets is zo vervelend als aangetast glas. Een ware opluchting wanneer je weer door glas heen kunt kijken. Links en rechts tonen het verschil aan!

Onder de Linden 44

6903 AT Zevenaar

 

contact@jgtotaalschoon.nl

06 203 52 073

VOLG ONS

JG Totaal Schoon - Copyright © 2019 | Designed by SAKUI